Gezichtsbehandelingen

Give your skin a boost it needs

Gezichtsanalyse                       
GRATIS

Je huid wordt deskundig geanalyseerd, zodat bepaald kan worden wat jouw huidtype is en deze precies nodig heeft. 

Iedere huidanalyse is kosteloos en word in mindering gebracht van je bestelling of (volgende) behandeling. Al onze behandelingen zijn zowel mogelijk voor vrouwen zowel als mannen!


Gezichtsbehandeling - Basis 

 

Deze korte maar effectieve behandeling is het Bijin Schoonheidsritueel en bestaat uit:
Een dieptereiniging, scrub, masker en een korte nek, schouder massage. De behandeling wordt afgesloten met een fijne dag verzorging.

Prijs: €45
Duur: c.a. 45 min.


Gezichtsbehandeling - Uitgebreid 

Basis-gezichtsbehandeling voor de basisbehoefte van de huid:

Huidanalyse, Dieptereiniging, Peeling, Verwijderen onzuiverheden, Naar wens worden de wenkbrauwen geëpileerd en geverfd, Masker, Nek-, schouder- en decolletémassage en Dagverzorging


Prijs: €60
Duur: c.a. 60 min.


Speciaal behandeling

Deze behandeling is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentstoornissen. Voor de behandeling bespreek je wat je wensen zijn en hier wordt de behandeling op afgestemd.

Tijdens deze behandeling wordt er extra een ampul serum ingemasseerd afgestemd op jouw huidtype, dit is ook een mooi alternatief voor de microneedling behandeling.

Behandelmogelijkheden:

  • Vitamin therapie: verfrissen
  • Artificial skin: anti rimpels
  • Age killing: botox effect
  • Resilince: liften
  • Sarcodes: rosacea/couperose
  • Tolomeras: cel herstel
  • Sirtuanas: antioxidant
  • Wakai: depigmentatie
  • Carboxy: verstevigen, opfrissen


Deze ontspannende en verzorgende behandeling wordt aangepast aan de behoeftes van je huid en bestaat uit: Huidanalyse, Dieptereiniging, Medical peeling, Onzuiverheden verwijderen, Ampul, Masker, Nek-, schouder- en decolletémassage en Dagcrème


Prijs: €85
Duur: c.a. 80 min.


Medical Peeling

Een medische peeling is een ideale behandeling voor een problematische huid. Niet alleen verzacht en verfrist de huid met een zuur peeling behandeling, maar ook verbetert het de kleur. Zuur peeling kan het beste worden gedaan in de herfst en winter. Dit omdat zuur peeling niet wordt aanbevolen om de huid tijdens de behandeling bloot te stellen aan de zon. 

Een zuur peeling behandeling verfrist de huid, verwijdert dode huid, hydrateert de huid en draagt bij aan het verbeteren van de kleur en de algemene toestand van de huid. Kortom: een zuur peeling is erg effectief!

Prijs: €75
Inclusief serum (speciaal behandeling): €85,-


Microneedling

De Dermapen maakt door middel van 12 kleine naaldjes onzichtbare openingetjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acnelittekens, fijne lijntjes worden oppervlakkiger en pigmentvlekken worden minder zichtbaar.

Prijs: vanaf €70